Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 12. toukokuuta 2016

Miksi kusti ei polje...Varför har min post inte passerar .....Why did my mail does not pass ....¿Por qué mi correo no pasa.... لماذا بريدي لا يمر ..........为什么我的邮件没有通过.........Почему моя почта не проходит ..... .....Perché la mia posta non passa .......... Warum hat meine E-Mails nicht passieren ..... ....Pourquoi mon courrier ne passe pas ....

Teen pienen tukimuksen postin kulkemiseta.  Tiisaina 3.huhtikuuta 2016  laitetiin kälylle  ykkösluokan kirje postiaatikkon Noormarkun Osterilla (postin keräyslaatikko on ollut siinä siitä asti kun talossa toimi posti, jostai 1980 luvulta) jotta se olisi perjantaina 6. huhtikuuta perillä Turussa.   Tähän päivän menessä ( 12.huhtikuuta 2016 ) se ei vielä ole kälylle Turkuun  saapunut


Tähän postin postilaatikkoon kälyn kirje pudotettiin.



Postiljoonilta postin pitkää toimitusaikaa kysyeassä selvisi että posti on ulkoistanut postilaatikojen tyhjenyksen yksityiselle kuljetusyritykselle. Posti ei voi edes tarkistaa onko kirje missä vai vallan hukassa.



Tästä suivaanuneena päätin tehdä postinkulusta journalistisen  tutkimusen.  Kirjoitin itselleni kirjeen  ja laitoin siihen samoin kuin Kälynkin kirjeesssä oli priority merkin


Kävin pudottamassa sen Noormarkussa Osterilla olevaan kijelaatikkon joka tyhjenetään ma-pe kello 16.00







Nyt sitten vaan odotellaan koska 12. huhtikuuta 2016 Noormarkusta Noormarkun Lavientielle lähetetty kirje saapuu perille?



Pikkasen maalaispoikaa ihmetyttää miksi Posti havitelee ydinliiketoimitansa ulkopuolisia toimintoja, esim. ruohonleikuuta kun se ei kykene edes sitä työtä tekemään jota varten se on perustettu 6. syyskuuta 1938 jolloin kenraalikuvernööri Pietari Brahe perusti postilaitoksen Ruotsin valtakunnan itäiseen osaan Suomeen. Nykyään postitoimintaa Suomessa harjoittaa valtion omistama osakeyhtiö Posti Group.  Ei oiken maalaisjärki ymmärä sitä että jos liiketoimintoja ulkoistetaan  ja sitten oman henkilökunnan säilyttämiseksi  teetetään niillä ydinliiketoimintojen ulkopuolistta toimitaa.  Kaikki muut yhtiöt ovat karsineet ylimääräiset rönsynsä pois jotta kykenevät tekmään paremmin sen minkä muutenkin osaavat.

https://www.posti.com/tiedotteet/2016/20160212_tulos-2015.html


Posti alkaa leikata asiakkaidensa nurmikoita - hinta enimmillään 130 ...

www.iltalehti.fi/uutiset/2016042121451051_uu.shtml
21.4.2016 - Ruohoa on tarkoitus leikata tiistaisin, jolloin jaettavaa postia on perinteisesti ... Pitäisikö hoitaa se ydinliiketoiminta kuntoon ensin ja sitten vasta ..



Päivitys 13.5.2016



Eilen itselleni postitama kirje kolahti tänään postiluukusta.  T'ämä vahvistaa sen ettei Turkuun saapumaton kirje ole Noormarkussa kirjelaatikon tyhjentävän yksityisen kuljetusyrituksen vika vaan Turun päässä olevan jakajan  vika.  Kälylle lähetetty kirje saapui myös tänään perille, tosin avattuna.   Sisällä oli tulostettu pahoitelu avaamisesta ilman allekirjotusta.  Todennäköiseti kälyn kirje oli mennyt väärään osoiteeseen turun  postinjakajien  toimesta ja joku oli sen uteliaisuuttaan avannut.

Itselleni lähettänyt kirje viipyi reisussa yhden vuorokauden






Flash: Talvivaaran johdolle - myös Pekka Perälle - sakot ympäristön turmelemisesta.

Kirjailija E.T.A. Hoffman kallisteli kerran kannuja eräässä Berliinin ravintolassa ystävänsä Ludwig Devrientin kanssa sillä seurauksella , että joutui pöydän alle.  Herätessään hän huomasi juomaveikkonsa  lähteneen.  Tarjoilija esitti hänelle laskun.. Mitä ihmettä, oletteko kirjoittanut laskuuni kolmetoista pulloa! huuhdahti Hoffmann kummastuneena.  Se on mahdotonta, vatsaani mahtuu juuri ja juuri kahdentoista pullon sisältö.  Kolmastoista pullo on varmaan noussut päähänne, virkkoi sanavalmis tarjoilija.

Hyvää päivän jatkoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti