Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 26. syyskuuta 2014

Pitää tämäkin jättää nuoremmille.....Contact this too young to leave .....Kontakta detta för ung för att lämna........与这太年轻了,离开............Связаться с слишком молод, чтобы оставить ...........Contatta questo troppo giovane per andarsene .............Kontaktieren Sie diese zu jung, um zu lassen ...........Contactez ce trop jeune pour quitter ...............Contacte esta jovem demais para deixar ..... .....Contactar este demasiado joven para dejar .....

Niin vaan tuntuu että teräsvaarikin rapistuu vaikka ei ole vielä kuin viisikymmentäviisi (55v)  vanha ja sokeritautikin on kondiksessa.   Tänä aamuna sokeritkinn oli yönjäljiltä 3.5.   Olkapäät vaan on on jumissa, eniten vasemanpuoleinen, se oikein kolottaa sen verran että pitää varmaan otaa buranaa.  Eilen lähdin suumuun kuvaamaan muuttolintuja ja  kameraksi valitsin Nikon D2 H ja objektiiviksi Sigman 120 - 400mm .  Tämä yhdistelmä painaa alle kolmekiloa, 2850g  Mutta nyt on vasen olkapää paskana kun sillä koko yhdistelmää kuvatessa kanattalee.  Tämä perjantai jää nyt sitten väliin kuvaushommissa.  Ei ole oikein kustannustehokasta kun vanhana joutuu töitä paiskimaan ja yhä usimmin tuntuu tulevan välipäiviä työntekoon,  kilpailukyky kärsii.  Kyllä nämä työt lattiatasolla pitää jättää nuoremmille.




Tulevat eläkepäivätkin siirtyy vuodella eteenpäin jos STT:n eläkeuudistuksesta syntyy neuvottelutulos ja SAK:n, STTK:n, EK:n ja Kuntatyönantajien kesken toteutuu eläkeuudistus. 1958 syntynyt pääsee vanhuuseläkeelle vasta kuusikymmentäneljä (64v) vuotiaana.  Eikä oikein tunnu reilulta jos AKAVA jää sopimuksen ulkopuolelle, näin suurien ratkaisujen pitäis olla kaikkien työmarkkinajärjestöjen  yhteinen päätös jo tasa-arvonkin vuoksi.  Nuoret hyötyvät jos vain tämän eläkeratkaisun jälkeen vain saisivat  töitä, siitä että eläke alkaa kertymään jo seitsämäntoistavuoden   (17v) alusta.  Minä aloin työurani jo 17 vuotiaana ja sitä ennen olen ollut kesätöissä 13 vuotiaasta lähtien mutta eläkettä minulle alkoi kertyä vasta 23 vuotiaana.  Suurten ikäluokkien  1946-1949 syntyneiden  jälkeen syntyneet  taitaa kaikki olla väliinputoojia tässä kokoomushallituksen  hyvinvointivaltion purussa ja alasajossa. .  Eikä sekään että tällaiset asiat päätetetään kaikkien ihmisten osalta jossain ammattiyhdistysten kabineteisa tunnut  oikeutetulta kun en ainakaan minä ole niile mandaatia niile antanut kun en  ole minkään  amattiyhdistyksen jäsenmaksuakaan maksanut.  Eduskunnan asia olisi päätää ihmisten eläkkeistä ja siitä kuinka paljon sitä maksetaan.

Suomessa ei ole pitkään aikaan ollut enää kantaaottavaa musiikkiakaan taitaa olla Irwin Goodman  vimeinen joka on uskaltanut sanoa sen suoraan.  Irwiniä kiusasi verottaja, mutta vähän kun sanojen painostusta muuttaa ja jonkun uuden sanan lisää nuiin tämä Irwinin Haistakaa paska koko valtiovalta pitää yhä enemmän tässä ajassa paikkansa kun yhden luottoluokittajan  A kirjaimen vuoksi ihmisiä kiusataan.



Oletko syntynyt vuosina 1955 - 1962? Näin eläkeikäsi nousee 


http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288743087143.html


Jokusen uuden kuvankin sain mutta ei näillä taida olla mitään asia nykyisille kuvamarkkinoille

Varis orella




Varpunen kuusenlatvassa.  Jouluun on muuten 3 kkukautta


Västäräkeillä ei ole vielä muuttokiireitä kun sää lämpenee viikonloppuakohden öisinkin, joten ruoka pysyy hengissä


Naakat ovat palaeet Noormarkunkeskustaan suurella joukolla talvea viettämään. Puidulla pellolla pudonneita jyviä riittää vielä  suuremmalekkin joukolle.


Saapa nähdä miten ruska kärsii jos kesäiset lämpötilat palaavat


Kyyhkysetkin olivat haistaneet helpon ruuan.  Tämä ylöspäin kuvaaminen on myrkkyä vanhoille olkapäille, eikä siihen tunnu autavan sekään että iltaisin televisiota katsellessa nostelen kilon punttia.  Niin se vaan on että ihmisenkin nivelille tulee kilometrit täyteen jos niitä nuorestapitäen on joutunut kovasti kuluttamaan.  Eliniän odotus on aivan eri asia kuin työkyvyn pysyminen tuottoisena ja kilpailukykyisenä.


Paljon on sepelkyyhkyjä jäänyt ampumatta, sepelkyyhkyn metsästus jatkuu lokakuun loppuun 10.8.2014 — 31.10.2014


Lakeutuminen


Sepelkyyhkyn lento






Tämä on varmaan vartija  Naakka kun se tarkaili koivunoksalta toisten ruokailua


Saataa olla että on parempia antaa hevosten surra tätä hyvinvointivaltion purkua kun niillä on isompi pääkin


Iltapäivää paistoi sen hetken aurinko kun kävin ottamassa pikaisesti uuden kuvan Noormarkkuviikon ständiä varten kun alkupeäisessä kuvaasa oli liian vähän  resoluutiota kun olin ottanut sen vain kertakäyttötarkoituksella  tähän blogiin.  Ei siitä ihan samanlainen tullut kuin alkuperäisestä mutta riitänee mainoskyltiin.



Alkuperäinen Pekka Niemelän haluama kuva  Noormarkuviikon ständiin


Terve

Kiitos kuvista, nyt on komiat.

Terveisin
Antti Koponen

Porin Mainostuotanto

Porin Mainostuotanto Oy on toiminut vuodesta 1990 lähtien. ... Tarkkaa työskentelyä ja laadukkaita lopputuloksia Erikoistöitä monenlaisiin pintoihin Antti Koponen.
Kävit tällä sivulla 25.9.2014.




Noormarkku-viikon tilaisuus 9.10.2014 klo 18:30 Noormarkku-toimikunta järjestää jälleen keskustelutilaisuuden Noormarkku-viikolla torstaina 9.10. Klubilla

http://www.pori.fi/paatoksenteko/noormarkku-toimikunta.html


Noormarku- viikko 5.-12-10.2014


Noormarkuviikon maanantaina 6.10.  avoimet ovet Noormarkun paloasemalla.  Alkusammutuskoulutus yleisölle sekä liikenneonnetomuusnäytös.  Se onkin varmaan mielenkiintoinen kun Noormarkun VPK:la on tänä vuonna ollut useampikin liikeneonettomuuden pelastus työ.  Viimeismpänä eilen  autoilija suistui Laviantiella Svensperin kiviaitaan vaikka uutisoitiinkin ojaansuitumisena.





Noormarkun ambulanssi SA 123 matkalla onettomuuspaikalle


Noormarkun VPK:n ensihoitoyksikkö Sa 511 matkalla onettomuus paikalle


Satakunnansairaanhoitopiirin ambulanssi SA121 mataklla onnettomuuspaikalle


Satakunnansairaanhoitopiirin lääkäriyksikkö SA00 matkalla  onnetomuuspaikalle



http://www.satshp.fi/pls/wportal/docs/PAGE/ENSIHOITO/ENSIHOITOYKSIKKO/PALVELUTASO/ENSIHOITOPALVELUN%20PALVELUTASO%202012%20-%202015.PDF

http://www.satakunnanlaakariauto.fi/?p=/yhdistys
http://www.satapelastus.fi/sairaankuljetus/perustaso.html

Poliisi SA 123 matkalla onnettomuuspaikalle.


Volkswagen Transporter (T4/T5) ("Musta maija")

Poliisiautot ovat Suomessa valkosinisiä autoja, joita Suomen poliisi käyttää virkatehtävissään. Nykyisin poliisilla on Suomessa käytettävissään noin 1 500 virka-autoa. Autot ovat poliisin käytössä keskimäärin 7 vuotta, ennen kuin ne myydään huutokaupoissa

Svensperin kurvi ja Svensperin kiviaita pitäisi suojella ...

11.11.2011 - Svensperin kurvi ja Svensperin kiviaita pitäisi suojella. Svensperin curve and Svensperin stone fence Noormarkku, Harjakanagas. Finnish.

Teuvon kuvat -Teuvo images: Tulta päin…Palokuntanuorten ...

ttvehkalahti.blogspot.com/2012/.../tulta-painfire-up-brand-upp-arranca.h...
30.9.2012 - Satakuntalaisten palokuntanuorten 24H palomiehenä tapahtuma huipentui ulkorakennuksen polttoon Porin Viikerin Havukallion tilalla tänään ...




http://ttvehkalahti.blogspot.fi/2012/09/tulta-painfire-up-brand-upp-arranca.html








Tein facebookissa henkiseniän testin, pääsisin sen mukaan eläkeelle

http://fi.what-character-are-you.com/d/fi/69/index/287.html?utm_source=Facebook&utm_medium=desktop&utm_campaign=trafficcheck

Sinä olet

65 - 75 vuotta

Sisimmässäsi muistelet jo elettyä elämää. Mikään ei voi todella enää yllättää sinua. Sinulla ei kuitenkaan ole tylsää, koska tiedät kuinka merkityksettömiä raha ja työura lopulta ovat ja siksi voit omistautua todella tärkeille asioille elämässä.
Eläkeikä nousee 65 vuoteen. Raskaasta työstä voi kuitenkin päästä eläkkeelle 38 vuoden jälkeen. t. Katja / US


Minulta uupuu 4 vuotta kun sain 34 vuotta työelämää tehtyä kun sain lopputilin sairastuttuani 1 typ. sokeritautiin / diabetekseen.  pikkasen harmitaa, jos olisin saanut jatkaa työelämässä niin olisi jo täynnä tuo 38 vuotta











Eipä kukaan juppi arvannut miten käy kun äänestivät suomen  16. lokakuuta 1994 liitymään EU:hun  Kaliiksi on käynyt tämä retki Euroopan ytimeen tavallisille suomen kansalaisille.

Satakuntaan kovan tuulen varoitus – viikonloppuna lämpimämpää

SÄÄ 1

http://www.satakunnankansa.fi/S%25C3%25A4%25C3%25A4/1194929613800/artikkeli/satakuntaan+kovan+tuulen+varoitus+viikonloppuna+lampimampaa.html


Päivän vitsi

Schaumanin suku oli pitänyt kokousta Ritarihuoneella 1970-luvulla.  Sigrid Schauman, Eugenin sisar, joka eli yli satavuotiaaksi, oli koputtanut ryhmysauvallaan parketiin ja sanonut: "Niin monta Schaumania täällä ja Kekkonen on vielä hengissä"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti