Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Melkein nurmi jo vihersikin. Almost grass sports field should already green.Casi deportes de césped en el campo ya debe verde.Bijna gras sportveld moet al groen.Près de l'herbe terrain de sport devrait déjà verte.Fast Gras Sportplatz sollte schon grün.Quasi erba campo sportivo dovrebbe già verde.Почти травы спортивная площадка должна уже зеленого цвета.ほとんどの草のスポーツフィールドにはすでに緑のはずです。


declining to vote Noora's image
Äänestä lomakuvaani Ladies in Vietnam
www.supersaver.fi
Klikkaa linkkiä ja äänestä lomakuvaani, kilpailen matkasta USA:aan.
Muut kuvat käyttäjältä Noora Kovalainen
Toinen Nooran kuva jota myös voi äänestää. Klikkaa kuvaa ja äänestä viidellä tähdellä
The second image is Noora also be able to vote. Click on the image and vote for five stars
Kambodzan lapset
Kambodzan lapset
5,0 flygstolar
Pian varmaan Noormarkun urheilukentällä potkitaan palloa kun vihertämään alkanut jalkapallokentän  nurmi sai eilen hoitoa.
lintuja traltori 038
Eilenkään ei  ollut mikään unelma valokuvaus ilma mutta Leppälinnun sain Myllykosken risukosta valokuvattua.  Ei mikään muotokuva, mutta käy todistusaineistosta että Leppälintu on bongattu.
Leppälintu
lintuja traltori 040

lintuja traltori 041
Rantasipinkin näin, mutta vielä ei ollut valokuvan aika. Rantasipi lensi niin lähellä Noormarkunjoen pintaa ettei se oikein olisi kuvasta erottunut. Tänään pitää mennä taas uudelleen katselemaan,jospa onnistuisi tänään. Olen toki Rantasipin saanut aiemmin valokuvattua, tämä valokuva Rantasipistä on viimevuoden Toukokuulta.

Rantasipi
image

Kotinurmikoiden hoitoaika on myös alkanut, meillä talonmies siistii talvenjälkeen nurmikon vielä perinteisesti haravoimalla.
auto harava 046

Kyllä oli traktorissa työvälineitä. Etukuormain, nostokori ja takana kaivinkone varustus. Taisi olla sähkölaitoksen hommissa.

lintuja traltori 033Traktori (latinaksi trahere 'vetää') on raskaiden esineiden siirtelyyn ja erilaisten työkoneiden vetämiseen tarkoitettu moottoriajoneuvo

Rumat kuvat

Satakunnan Kansa pyysi lukijoilta kuvia rumista paikoista. Niitähän löytyi!
Kuvat näkee alla olevasta linkistä.Sinne on päässyt mukaan Noormarkun kulttuuritalo Myllykartano Pasi Kuusiston kuvaamana.
http://www.satakunnankansa.fi/rumatpaikat
Taas outo numero koettaa Rahastaa
0306886540
Minulle on tullut puhelu numerosta 0306886540, mutta olen ollut juuri poissa puhelimen äärestä. En kuitenkaan löytänyt mitään yhteystietoja kuka tai mikä yritys numeron omistaa. Taitaa taas olla joku rahastus numero 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti